U Delnicima počinje tečaj za trudnice

Predavanja u okviru Tečaja pripreme trudnica za porod i roditeljsku funkciju održavat će se od 20.-24. studenog 2023. godine u prostoru Savjetovališta u prizemlju zgrade Doma zdravlja PGŽ u Ispostavi Delnice na adresi Šetalište Ivana Gorana Kovačića 1 s početkom u 17:30. Među brojnim temama biti će i one koje se tiču psihološkog aspekta roditeljstva, pravilne prehrane u trudnoći i dojenju, porod i babinje stručnih predavača, a sve kako bi se trudnicama olakšao novi korak u njihovom životu.

Kao pokrovitelj projekta Grad Delnice poručio je:

”Grad Delnice pruža podršku mladim roditeljima i obiteljima koje očekuju prinovu! Važno je da buduće mame budu dobro pripremljene, stoga organiziramo Tečaj za trudnice i roditelje u Delnicama. Ako želite saznati više informacija i postaviti pitanja stručnim osobama, prijavite se odmah! Očevi su također dobrodošli.”- stoji u priopćenju grada Delnica

Detaljnije o tečaju na kojeg se možete prijaviti i nakon samog početka, saznajte u razgovoru s Rozmari Tusić, glavnom sestrom i pomoćnicom ravnatelja za sestrinstvo: